Nieuws

Onze Drumfanfare geeft jaarlijks verschillende optredens, bijvoorbeeld het Nieuwjaarsconcert. In de zomer hebben ze eerder een concert verzorgd bij onder andere Fruitkwekerij de Stokhorst en de Wellinghoeve.

Dit jaar heeft de Drumfanfare mee gedaan aan Het Groessens Podium als deel van de Manege feesten op zondagmiddag 9 juni. Dit werd georganiseerd door CV De Deurdreiers en Rinoceros Groessen. Naast het zelfstandige optreden werd ook nog gezamenlijk met St.Andries en KDO opgetreden. Een uitgebreide muzikale middag, met een heerlijke relaxte, zondagmiddag atmosfeer.

Optreden Drumfanfare 03Optreden Drumfanfare 02Optreden Drumfanfare 04


 

Tijdens het Kringconcours op 26 mei in Lobith heeft onze Koning Siebe de vleugel en de hele vogel eraf geschoten! En is daarmee ook Kringkoning geworden!

En verder hebben we nog vele mooie prijzen gewonnen tijdens dit concours:

De Bielemannen Frans, Willie en Jari hebben de eerste, tweede en derde prijs in de wacht gesleept. De Marketentsters deden voor het eerst mee en wonnen meteen een derde prijs, Amy heeft een eerste prijs gewonnen voor het solo vendelen. We hebben de wisselbeker gewonnen voor het Korpsschieten en verder nog verschillende prijzen voor Marcheren, Defileren, Jeugd Vendelen en Schieten. Een geslaagd Concours en een erg gezellige dag.

Concour 02Concour 03Concour 04


 

Na de Schuttersavond, zondagmorgen 24 maart toch weer serieus aan de bak: Indoorvendelen in Didam. Zowel voor Jong als voor oud!

 Schuttersavond 2Schuttersavond 3


 

Sponsors

Contact gegevens

Schutterij E.M.M. Groessen
Schuttersplein 1
6923 AE Groessen

Telefoon: 0316 - 334045
Email: secretaris@emmgroessen.nl 
ledenadministratie@emmgroessen.nl

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.