EMM Blog 2017
Volgt u ons al op Facebook?
September 3 Augustus 22
De Gelderse Schuttersdag wordt dit jaar gehouden in de Achterhoek, bij het Onze Lieve Vrouwe Gilde in Varsselder-Veldhunten. Van de Achterhoek weten we dat de ‘sociale samenhang’ - of in goed Achterhoeks het na oberschap - er heel sterk is. In vergelijking met de andere regio’s in Gelderland scoort het na oberschap in de Achterhoek het hoogst, en is het vertrouwen in de medemens er opvallend groot. Het kan niet anders, of de schutterijen en schuttersgilden hebben daar een groot aandeel in. De Gelderse Federatie St. Hubertus werd zeventig jaar geleden opgericht. Het Onze Lieve Vrouwe Gilde in Varsselder-Veldhunten bestaat al ruim driehonderd jaar. De vraag voor schutterijen en schuttersgilden is hoe je in onze tijd zinvol vorm kunt geven aan de oude schutterswaarden Broederschap, Trouw en Dienstbaarheid. Die vraag stellen is gemakkelijker dan hem beantwoorden, maar ik ben ervan overtuigd dat dat gaat lukken. Schutterijen kunnen niet alleen iets betekenen voor anderen, voor de samenleving. Hun betekenis voor de leden zelf is minstens zo groot. Schutters vinden geborgenheid, vriendschap en waardering bij elkaar - en de mogelijkheid je sportief te meten met anderen. Ik hoop dat u dat ook deze Gelderse Schuttersdag weer zult ervaren.
Beste schuttersvrienden en vriendinnen, dames en heren, jongens en meisjes Schutterij EMM Groessen heeft het nou ook! De EMM Blog! Hiermee houden wij u op de hoogte van onze afgelopen activiteiten en de aan komende activiteiten. Weg met de ouderwetse manier, geen pagina met verslaggeving meer, maar een mooi lopende EMM Blogg. Daar is dit mooie manier om onze website door hele Schutterij te laten bijhouden, door middel van het aanleveren van foto`s, video`s en teksten die met onze schutterij te maken hebben, zo zal ook onze website bloeien als ooit te voren.
September 5
Uitslag  Zondag 3 September 2017 Federatieve Schuttersdag — in Varsselder - Veldhunten: Vendelen senioren :3e prijs Vendelen junioren :1e prijs Marcheren :2e prijs Defileren :1e prijs Schieten kruisboog :1e prijs Luchtgeweer senioren :1e prijs Bieleman Peter Steenkamp :2e prijs Druma (Drumfanfare) :1e prijs Heel goed gedaan allemaal!!
September 18
Mike Stokman is onze nieuwe Schutterskoning 2017 - 2018!
Oktober 8
Kom zaterdag 14 oktober naar Schuttersgebouw in Pannerden om onze Groessense Bielemannen aan te moedigen, in de strijd om de beste Bieleman van Gelderland? 
Oktober 16
Bielemantreffen Zaterdag 14 Oktober 2017 in Pannerden Onze Willy heeft een prachtige 3e plaats weten te behalen! Willy van harte gefeliciteerd!
December 15
Einde jaars concert December 2017 De Drumfanfare